請問有冇入耳式介紹?

價錢大約 200-300

Vsonic R02 Pro --> 299

你又唔講下你聽d咩歌,要d咩音質取向,好難介紹返俾你
2-300都唔會好hi-fi
一係bass勁,一係高音清,一係中音準,仲有d平均型
或者,你都要考慮埋個looking

錯區

依位同學麻煩放咗學嚟一嚟訓導處~

Le01,300蚊樓下全能型,質素可比1000樓下D高價外國品牌,連R04都唔係佢手腳,o個D   R02    PR1    R02 pro    PL30就次一級選擇

原帖由 符碌 於 2008-12-23 23:42 發表
Le01,300蚊樓下全能型,質素可比1000樓下D高價外國品牌,連R04都唔係佢手腳,o個D   R02    PR1    R02 pro    PL30就次一級選擇

咁堅點解唔賣貴D?個老闆係唔係傻架?

原帖由 Midas 於 2008-12-23 23:46 發表

咁堅點解唔買賣D?個老闆係唔係傻架?

買賣D

原帖由 符碌 於 2008-12-23 23:42 發表

唔知點解一search near le01
全部都係你獨力推荐,其他人都係反對多
我唔係好信佢高中頻可以ko我對e2c同um1
btw: d新手 通常覺得bass夠大聲就好,跟本唔識乜叫hi-fi
而且le01得一間店有得賣,係好野其他店做乜唔入貨?
ps:以上只是個人意見,無意對峙。

原帖由 Midas 於 2008-12-23 23:46 發表

咁堅點解唔賣貴D?個老闆係唔係傻架?

有乜關係,MX500咪一樣賣得好平

我衣家隻BOSE IN EAR已經輸左比隻Le01,除左個低頻量贏Le01之外,幾乎各方面都輸曬比Le01,而隻PR1最自豪o既人聲根本就唔似Le01咁有感情,PR1直頭完全輸比Le01

原帖由 符碌 於 2008-12-23 23:47 發表

買賣D

係賣貴D