邊個baby咁很叻叻豬喺小你fb答知我點玩嗰兩條膠紙同用乜嘢膠紙將二百變幾千呀!? 唔通係......嗰個!定係沙田友!?

回覆 38# ntony

點解冇!......有錢你想要幾多截都有!

回復 37 #hk133
對, 活塞...但應該唔係IF版果D..., 無記錯2代活塞都有銀色^_^;

via HKEPC Reader for Android

回覆 43# etet

金米解析力絕對唔差過米Pro, 金米音樂感較好較自然
米Pro人聲還原較好甚至比ex800st好, bass量與ex800st同等, 出街絕對唔夠, 敗筆在於太強調擦片至每首歌都瘋狂擦片

金米
高音****
中音****
低音*****
音場***
遮音性****

米Pro
高音*****
中音****
低音**
音場***
遮音性*

MDR-EX800ST
高音 ****
中音 ****
低音 **
音場 ****

回覆  etet

金米解析力絕對唔差過米Pro, 金米音樂感較好較自然
米Pro人聲還原較好甚至比ex800st好, bass ...
teamhardcore 發表於 2016-11-29 09:26

有金米係唔係可以慳返200蚊

有金米係唔係可以慳返200蚊
044003 發表於 2016-11-29 10:21

你又撚化我,200蚊,緊係買啦

回覆  ntony

點解冇!......有錢你想要幾多截都有!
snp386 發表於 2016-11-29 05:00

有久違被...終出的感覺 其實唔係咁好 feel, 可能我太大 (個耳孔), 塞唔曬, seal 得唔好, 好細聲, 都係用番 SF 套算

回覆 47# countryboy

我粒係四截嚟,同埋係有foam

ching,睇完你開箱.
得閒又要上米家一次,跟住上星際搵耳膠.

回復 45 #044003

慳倒就慳喇*^_^* 呢度咁上下就有新玩具推介...無乜必要都唔買太多野起屋企了。

via HKEPC Reader for Android