回覆 44# teamhardcore

謝謝分享。

回覆 47# countryboy

禁多節、長带耳痛

回覆 43# etet

我就係有一隻活塞二代銀色版……
    聽其他CHing講到咁巴閉,我遲下都搵翻出嚟聽下先。

回覆  ntony

點解冇!......有錢你想要幾多截都有!
snp386 發表於 2016-11-29 05:00

請問原裝ER4三節膠用唔用到?用唔到的話,請問師兄呢隻邊度買?用料好唔好?

Im50同小米pro邊隻人聲好?

回覆 55# LEOWAI

最好既答案係自己對耳.
入哂兩對呢比較.
加埋唔洗五舊.

LEOWAI 發表於 2016-11-30 08:53

如果係堅新手的話應該試im50, ath e40, 或者等遲d新款ls70試埋先

如果係堅新手的話應該試im50, ath e40, 或者等遲d新款ls70試埋先
teamhardcore 發表於 2016-11-30 09:12

`我用緊IM50 +J3
想買部SONY A35來玩下, D人話小米PRO 夾A35,

我諗下好唔好又買條小米PRO玩下.

`我用緊IM50 +J3
想買部SONY A35來玩下, D人話小米PRO 夾A35,

我諗下好唔好又買條小米PRO玩下. ...
LEOWAI 發表於 2016-11-30 12:13

試左a35同im50夾唔夾先啦,之後帶埋部機上小米之家試

今晚返屋企我自己又試下先

LEOWAI 發表於 2016-11-30 08:53

IM50 同小米 PRO 兩個好唔同聲底, 小米 PRO 聽唔慣, 會覺得人聲太單薄, 中高音太尖刺, 人聲唔夠貼耳, 但樂器定位就非常好, 空間感大