[開箱] 人生第一部耳擴

淘左至尊二代玩下,今晚到左即刻叉飽電試機,尺寸細過部x5iii

初步聽感,三頻比x5iii 用高增益直推都要飽滿,細節再聽多少少。煲住先,遲少少再升級對錄線,opamp同耳機線

而家個包裝靚好多

而家個包裝靚好多
teamhardcore 發表於 2017-4-20 00:03

算ok啦,硬紙盒囉

淘左至尊二代玩下,今晚到左即刻叉飽電試機,尺寸細過部x5iii

初步聽感,三頻比x5iii 用高增益直推都要 ...
tailaba 發表於 2017-4-19 23:52

尋晚收到機
聽到感覺同樓主差不多

現用 Fiio X1 (第一代) + E11K

請問樓主 想換 邊款 opamp ?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

尋晚收到機
聽到感覺同樓主差不多

現用 Fiio X1 (第一代) + E11K

請問樓主 想換 邊款 opamp  ...
mkid 發表於 2017-4-20 00:09

諗住兩粒02,師兄有咩推介

諗住兩粒02,師兄有咩推介
tailaba 發表於 2017-4-20 00:18

我見d大師都係話換 Muses02

客服話不建議全換 627
但話可以換兩粒 02

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

我見d大師都係話換 Muses02

客服話不建議全換 627
但話可以換兩粒 02

via HKEPC Ionic Reader v ...
mkid 發表於 2017-4-20 00:21

1688換02

1688換02
tailaba 發表於 2017-4-20 00:30

哦 !

回覆 1# tailaba

跟機條對線唔好得

另外, ching有無發現個line-in 3.5mm會有d鬆?

回覆 1# tailaba

呢架如野嚟