500-800 內非掛耳式推介

掛耳式我試過幾隻都帶得唔舒服, 想揾番普通入耳或就算, 我自問只係木耳, 要求唔高, 聽到人聲同樂器聲, bass 唔使太勁ok, 只係聽下hk pop, 有線同藍芽都可, 唔該各位

via HKEPC Reader for Android

有C兄話呢隻正wo 幾十$人仔
Vsonic VSK3 非掛耳

回復 2 #shal

呢隻係掛耳, 我想要就咁插耳仔唔使跟耳骨形狀, 條線唔使兜去耳背後面果種耳機

回復 shal

呢隻係掛耳, 我想要就咁插耳仔唔使跟耳骨形狀, 條線唔使兜去耳背後面果種耳機

via HKEPC Reade ...
mkboy76 發表於 2017-7-10 09:56

唔係掛ka wo

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=124&tid=2376855

呢隻完全同n3ap 一樣係就禁用不用條線兜去耳背

回復 4 #shal

oh, sor, search左vsd3 個款

再唔係就FiiO EX1 2nd gen
未聽過但深水步M記後行好像有demo
另一對就係S8 AKG 呢對野係有獨立買的

唔係掛ka wo

呢隻完全同n3ap 一樣係就禁用不用條線兜去耳背
shal 發表於 2017-7-10 10:02

咁誇? n3ap 二千幾架喎??

唔介意國貨的話可以試下LZ A3s

咁誇? n3ap 二千幾架喎??

mkboy76 發表於 2017-7-10 10:26

我係指個用法唔係指聲

我係指個用法唔係指聲
shal 發表於 2017-7-10 10:36

icic