[開箱] 遲來的開箱: Earsonic S-EM6

襯清貨見平平地,上星期入左對黎玩下

聽左幾日,個配戴感加埋原裝雙截膠,隔音真係無得彈,比得上ciem。

但啲手工就差左啲,唔講就咁有啲似taobao貨

見到幾靚仔,又見你話平平地,又見taobao字眼,諗住幾舊水,買來玩下,原來要幾千個大洋,吾使諗,不過睇落 ...
fireball 發表於 2017-7-13 00:27

緊係唔係用正價買,係清貨見個價岩先出手ja

咁既價錢,聲我真係收貨有突。

其實近睇望真啲,啲手工係及唔上日本美國堆大廠,明明全新但個shell啲字體好似甩左色咁

早知買透明好過

恭喜 ching 平價入新玩具. 配件都幾多喎..

恭喜 ching 平價入新玩具. 配件都幾多喎..
fatyee 發表於 2017-7-13 09:00

算係應有盡有既。

via HKEPC Reader for Android

算係應有盡有既。

chris_kai_kai 發表於 2017-7-13 09:40

點解個盒打開成個 1010 咁既?

點解個盒打開成個 1010 咁既?
fatyee 發表於 2017-7-13 10:13

因為直頭係1010黎
佢本身個Softcase 唔太好用

因為直頭係1010黎  
佢本身個Softcase 唔太好用  

via HKEPC Reader for Android ...
chris_kai_kai 發表於 2017-7-13 11:27

唔怪得啦... 我自己都係用 1010, 貪佢一開一盒拍一聲就搞掂, 快夾正.

唔係出左sem6 v2??

唔怪得啦... 我自己都係用 1010, 貪佢一開一盒拍一聲就搞掂, 快夾正.
fatyee 發表於 2017-7-13 11:47

係唔錯,不過而家我比較鍾意呢個。