[開箱] KZ 藍牙線 又唔錯wo

上淘寶見到KZ 條.75 藍牙線好像唔錯又低玩
就打算淘點知系肥老到比我見到人仔價但收HKD
禁我就買左了

包裝同條金線&銀線一樣XD

for zs3 直頭.75

打開la

兩包野+說明書

短USB + 本體

支持APTX

個樣正正常常唔錯

我就打算用係ex5 上

0.75針用係0.78耳機上又唔會掉出來

測了幾首歌收晒貨
我S8 + KZBT + EX5 音質非常唔錯同直接上s8差不多,又好夠力推得唔錯
即時變左高音質 藍牙運動耳機

另我測試了 zst zs5
zst 好正常音質又係非常唔錯
zs5 千萬不要用聲會好拆唔到唔知點禁

電量
7:00 100% S8音量50% 長用聽881903到 10:00 出please charging
3小時左右~

充一至二個鐘到就滿〜

幾$入手?

via HKEPC Reader for Android

幾$入手?

speedspeed 發表於 2017-7-17 10:00

58HKD

但我嗰條啲制冇反應,不過我係淘

但我嗰條啲制冇反應,不過我係淘  

al21 發表於 2017-7-17 10:06

你用咩機
期實系有返應

以下係Android
按實+/- 兩三秒係Vol+/-
快按 +/- 兩下 上一首和下一首
按一下play  就係play&stop 歌
按實play兩三秒係 Voice
快按 play 係phone 重發

好扺玩, 淘寶雜牌都唔至啦! 如果有MMCX揀仲好

58HKD
shal 發表於 2017-7-17 10:01

好扺玩, 淘寶雜牌都唔至啦! 如果有MMCX揀仲好
ichigo1000 發表於 2017-7-17 10:15

KZ 沒出MMCX 頭耳機否則實有
買條自己改頭

一係用轉頭XD

KZ 沒出MMCX 頭耳機否則實有
買條自己改頭

一係用轉頭XD

...
shal 發表於 2017-7-17 10:17

師兄係咪淘?

師兄係咪淘?
老鬼新丁 發表於 2017-7-17 10:40

你指轉頭?

你用咩機
期實系有返應

以下係Android
按實+/- 兩三秒係Vol+/-
快按 +/- 兩下 上一首和下一首
按 ...
shal 發表於 2017-7-17 10:11

我試嗰時係冇問題全部制用到,所以先收咗貨,點知真係用嗰時就唔掂 不過我嗰條係灰色,有可能你呢條已經係2.0嚟