[開箱] JVC HA-MX100-Z

HA-MX100-Z 40mm 監聽動圈單元, 在出廠前,均經過 Victor Studio 指定樂曲煲煉超過 75 小時

HA-MX100-Z 40mm 監聽動圈單元, 在出廠前,均經過 Victor Studio 指定樂曲煲煉超過 75 小時  

...
hkfriends 發表於 2017-7-17 21:12

聽感呢?
呢隻我好有興趣

聽感呢?
呢隻我好有興趣
teamhardcore 發表於 2017-7-17 23:17

好干靜。可惜不能換線。用料一般,真是比工作用。可以等大貨,有少少折先入手更抵。

好易推,三頻平均。

好干靜。可惜不能換線。用料一般,真是比工作用。可以等大貨,有少少折先入手更抵。

好易推,三頻平均。 ...
hkfriends 發表於 2017-7-18 08:14

我諗呢隻冷門野唔會有大貨返啦, 不過想買都等跳水先就真既

有少少水份,唔急等下先。

還日本買啦!千幾就有,不過出咗咁耐同埋唔知而家仲係咪分區嘢,應該好少鋪有得賣,網店就一定貴幾成!重點係有打 Victor,應該就算網店買完如果知你係寄出日本都唔敢運去集運再幫你寄!

還日本買啦!千幾就有,不過出咗咁耐同埋唔知而家仲係咪分區嘢,應該好少鋪有得賣,網店就一定貴幾成!重點 ...
snp386 發表於 2017-7-18 13:54

行貨同佢鬥長命

回覆 7# teamhardcore

朋友有對, 中音較凸, 佢要黎聽人聲。

回覆 7# teamhardcore

日馬 34720, ebay EMS 日本賣家 US$277.99, 平好多下。
    http://www.ebay.com.au/itm/JVC-K ... :g:BTQAAOSw2gxYuDJw

回覆  teamhardcore

日馬 34720, ebay EMS 日本賣家 US$277.99, 平好多下。
tvbau 發表於 2017-7-18 14:36

港行正價$1880, 日本ee都係差唔多價