[開箱] 超遲來的全想HA2 Pro

因為係肥仔到拿雀時候發現有全想ha2賣 發現佢機細細一拍上S1 size 簡直係夾爆~~
再即場用我自己對雀試下又ok wo 聲好夾唔錯~~

我又二話不說比錢了
家中部甲類E10要出街的話實在太大部了~~

唔講主上圖先

沒咩特別的包裝

說明書/保用證/過機線/USB / 主體 / 好大條的像根~

前面

后面

機內行三粒OAMP

我睇唔太到呢粒係咩 應該系OPA2140A + OPA1688A

內部做工算係禁

HA2 vs HA2 ??

個size fit到呢

我手上只有呢幾條過機線

用上Fiio條短過機線&oppo 像根(原廠果條太大條)

opamp 唔玩主~~ 原setting聽一排仔先

聽感唔出主未有時間感真去AB 同S1 直出的分別

如果ha2 有平衡出就正

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone
anakin826 發表於 2017-7-31 10:51

可能要等出ha4 BL

anakin826 發表於 2017-7-31 10:51

2.5平衡耳擴,可考慮iBasso PB3或Hum Hypno-b

2.5平衡耳擴,可考慮iBasso PB3或Hum Hypno-b
D@niel_Ng 發表於 2017-7-31 11:29

Hum Hypno-b 幾錢??
iBasso 好像大部左D 用係1s到

有正野現在先分享ka~

Hum Hypno-b 幾錢??
iBasso 好像大部左D 用係1s到

有正野現在先分享ka~ ...
shal 發表於 2017-7-31 11:33

Hum冇晒現貨,8月av show有20部mod版,好似$1900,睇facebook見到的。

Hum冇晒現貨,8月av show有20部mod版,好似$1900,睇facebook見到的。
RX-8 發表於 2017-7-31 11:41

1900 放棄~~
仲貴過我部S1了~

都係玩幾百$貨仔自hi下算了~

RE: 超遲來的全想HA2 Pro

回覆 5# shal

Hum Hypno-b 前排開左箱 
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2386059
HA2 好早放埋左一邊     

回覆  shal

Hum Hypno-b 前排開左箱 

HA2 好早放埋左一邊
~~峰~~ 發表於 2017-7-31 11:52

d線轉晒用2.5平衡,3.5耳擴基本己放棄

d線轉晒用2.5平衡,3.5耳擴基本己放棄
D@niel_Ng 發表於 2017-7-31 11:57

All 2.5 的話當然放棄3.5la

1900$入凍後再算
到時可能出左更多淘淘貨