<討論>天華線 (點只看作者睇更新)

寫在最前:
利申-非打手, 有他家7n occ及金銀綫
前端: Cayin N5ii
耳機: TFZ King Pro, Sony MDR-Z1R, KZ ZS6 (備用)

我見x登果邊講造工差, 純開post理性討論。

天華回覆: http://www.dwntme.com/h.ZbNNT10

我都pm個老闆問做工問題, 他説免費試聽, 免費維修的

其實天華D高端線同銀線坊/亮點差唔多,另外兩間好少話接觸不良呢類問題,點解一定要買天華呢?

開心使用中又唔見造工差wor  個老板幾好人,

回覆 2# Pennylau

因為你會交了一位朋友

其實天華D高端線同銀線坊/亮點差唔多,另外兩間好少話接觸不良呢類問題,點解一定要買天華呢? ...
Pennylau 發表於 2018-1-30 09:31

價錢
我係香港買左條純金色外皮線都千四

via HKEPC Reader for Android

寫在最前:
利申-非打手, 有他家7n occ及已訂金銀綫
前端: Cayin N5ii
耳機: TFZ King Pro, Sony MDR-Z1R,  ...
tamsaiming2003 發表於 2018-1-30 09:22

做工事實係極差,求其又簡單,做事又唔專心
我要CM頭佢就俾MMC我,變左又要寄返俾佢
我要L佢就俾直,同上一樣

除左線平,基本上係無特色,坦白講句,見唔到有咩可以討論
佢賣果D線.我基本上都有一條

買線其實好鬼, 幾N 咩牌子任佢講
淘寶試過買條$400 7N 單晶銅
聽完真係得啖笑
香港都唔少流野, 初頭唔識都中過伏
揾d 信譽好既鋪頭買穩陣
有買貴無買錯

買線其實好鬼, 幾N 咩牌子任佢講
淘寶試過買條$400 7N 單晶銅
聽完真係得啖笑
香港都唔少流野, 初頭唔識 ...
number92000 發表於 2018-1-30 12:43

事實如此,有時候情願俾多D買條好既

回覆 6# dirtyman1984

師兄有咩介紹?

我都幫襯個兩條, 可能我要求低 我返而覺得都OK喎.