應該係我新年前同呢排取後一入的窮人耳機(Magaosi K5單元)

係我最鍾意的"電腦奇俠"顏色~~

本來有人賣得仲平, 但我心急唔想等, 今日出去走一轉買了~

呢對係我有史以嚟最貴的耳機了

純動鐵低音得唔得?

純動鐵低音得唔得?
林洋2 發表於 2018-2-5 00:35

哈哈, 剛買仲未試, 希望得啦~~

唔係我第日要買返動圈或圈鐵

線本來我鍾意貴啲果盒銅銀混編線, 但藍芽我就鍾意呢個, 所以買了呢盒, 橫掂條線遲下可以再淘過

有冇聽過你舊一代同新一代貴三舊水新款缐新款藍牙啲聲有冇咩分別

有冇聽過你舊一代同新一代貴三舊水新款缐新款藍牙啲聲有冇咩分別
pgm1 發表於 2018-2-5 00:46

無呀, 不過我見佢新果盒跟的是4股編織線, 但佢官網有條8股都係賣199人仔, 我諗住遲下淘呢條試

我去個右店睇過吓佢地話,新款跟過藍牙裝置話靚左線又換左,所以貴左三舊

我去個右店睇過吓佢地話,新款跟過藍牙裝置話靚左線又換左,所以貴左三舊 ...
pgm1 發表於 2018-2-5 01:42

我唔揀新款係因為淘佬只貴100人仔, 但香港貴3幾百, 好似好唔抵

K3造假事件後,仲入K5???
呢個牌子個人永不考慮了。

K3造假事件後,仲入K5???
呢個牌子個人永不考慮了。
摩囉星 發表於 2018-2-5 18:36

咁嘅配置, 有咁嘅價錢同樣嘅選擇不多, 大陸嘢我又預咗佢吹大嘅

終於忍唔住, 淘佢條8股銅銀線等收貨, 希望趕得切集運啦

唔知真係會好聲啲, 定係同原裝線差唔多, 唔知多唔多師兄有用淘佬8股線呢?? 5n 6n 7n有咩分別呢??

Thx