[開箱] 近排沒咩新野玩見凍天就玩下大耳(AKG 702)

見近排凍天就玩下我平時不會玩的大耳牛仲要openback

上網睇下睇下發現玩耳機的人都好多人會有對AKG做下ref
禁等我又買對來玩下先 見702算系中價監聽耳機
再查一下發現原來TL清左好多年貨見價位同大法1a差不多所以唔理9沖了
另見人話好睇source 個source 比咩係就系咩
所以聽感我唔出la因為我沒台amp

個盒真係幾大個下

開箱囉

一打開發現咩都沒得隻耳機

哇大耳牛真的沒咩野包的只有一條線XD

幾大隻下,不過幾靚仔
[/url]

呢隻耳棉我幾喜歡,好帶過皮面

現到個50mm 圈的中心位置 50mm真係第1次玩

現時只有呢個組合去test DPS1+HA2 不過都好鬼正
高音正到呢~~ 分析力勁過我所有入耳@@ 層次感好正 空間感正到 inear真係可以GG了

有機會要入返部台amp去吸下毒先得
如果唔係好像有點浪費左對702

呢款係咪即係md 成日有drop 個隻 K7xx?

呢款係咪即係md 成日有drop 個隻 K7xx?
dan_dan 發表於 2018-2-5 10:53

唔知牙,md成日有drop 好像係hd650比較多

不嬲空間感,INEAR 都同開放式耳牛差幾條街架啦,但開放式耳牛只可以係屋企享受ONLY,師兄實在玩太多INEAR了

不嬲空間感,INEAR 都同開放式耳牛差幾條街架啦,但開放式耳牛只可以係屋企享受ONLY,師兄其在玩太多INEAR了 ...
wingwingkc 發表於 2018-2-5 11:00

因為我好難係home聽歌~~XD
係凍天小左出街先多左係home

Asgard2/aune x7s/HPA-3B

via HKEPC Reader for Android

不嬲空間感,INEAR 都同開放式耳牛差幾條街架啦,但開放式耳牛只可以係屋企享受ONLY,師兄實在玩太多INEAR了 ...
wingwingkc 發表於 2018-2-5 11:00

大法1A都GG 差N條街~

千零蚊耳牛就抽贏幾千蚊入耳
我都係鐘意耳牛多

千零蚊耳牛就抽贏幾千蚊入耳
我都係鐘意耳牛多
林洋2 發表於 2018-2-5 11:15

但耳牛好睇source

回復 8 #林洋2

AKG的確抵玩  

via HKEPC Reader for Android