[開箱] Philips X1S

多謝師兄的分享,我才知道Philips X1 在JD/TB竟然有一個 X1S 版本,價錢只是大約港幣一千元內,立即買了一個回來試玩一下。我這幾天都是聽Lily和 Jazz,初步感覺已經唔錯,不過只聽了十幾小時,在未run-in之前我也不敢隨便說聽感,有機會再後補多小小。

唔知呢隻同 X1、X2 有乜分別,不過賣仟元真係幾抵玩

金屬做好有質感,不過有d重

回覆 2# gahqm

我以前用過 SHP9500 (當時都要賣$930),完全是兩個不同的層次。至於X1/X2我未用過,真係唔太清楚分別在那裡,上網看過一些講法同X1分別好細...

回覆 3# 林洋2

我呢幾日每晚都帶住聽2-3小時,暫時都OK唔覺得重,夏天就應該要開冷氣...

如果同 X1 分別細,咁真係非常超值,我果時曾經有過 X1,喺秋涼果時用都覺得有少少焗,夏天唔開冷氣真係唔掂。可惜我多數都用 close back 耳筒出街聽歌(隻 ad2000x 攞仲多過用),如果唔係真係想入番黎

好似都幾低玩

好似都幾低玩
shal 發表於 2018-2-13 08:21

又買

又買
tskso 發表於 2018-2-13 10:10

唔la
現在我有 Full open , semi open , closed

滿足了三個口味到XD

個绒pad真係好厚