拜亞DT990 600π massdrop

講就只限60只, 可以直接寄hk, 可惜我只hd6xx都未收貨, 短期之內唔買耳牛啦.
唔識貼link,大家有星期自己去massdrop search啦,費事D師兄睇唔過眼,覺得我賺referral.

又係 refer  Link  唔好按

又係 refer  Link  唔好按
muimui725 發表於 2018-3-5 11:00

請問有咩方法share massdrop 唔係refer link?
我係就咁打開email 條link, copy and paste wor~
你唔login就連homepage根本都去唔到

或者你示範下俾條link黎睇睇,我都真係想學習下

請問有咩方法share massdrop 唔係refer link?
我係就咁打開email 條link, copy and paste wor~
你唔login ...
Pennylau 發表於 2018-3-5 11:17

https://www.massdrop.com/buy/beyerdynamic-dt990

calvin83 發表於 2018-3-5 16:03

我都試到啦,要去homepage開,用email url開就一定係referral.
唔好意思,下次唔share啦。

唔好再link垃圾massdrop.
又要登入又要注冊先有產品睇.
正x白痴.

正x白痴.
trustme133 發表於 2018-3-5 16:46

冇註冊又唔想去註冊既人
唔使睇都知係唔會買
因為唔註冊login根本落唔到order
我個人覺得好合理

正x白痴.

Massdrop有佢嘅特價嘢,又有Massdrop edition。雖然好多時只係改下外觀,但亦有集同牌子之大成嘅混種Massdrop edition。唔經佢就買唔到。佢share link方法係低能,但你無理由咁樣就鬧人,標題寫明係Massdrop,你明知自己討厭Massdrop就咪入。唔好又姣又怕痛得㗎。

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

正x白痴.

你又唔可以禁話人
的確人地topic已經係講到明massdrop

入唔到massdrop都是好事嚟嘅