200蚊藍芽大耳牛

上星期買咗隻120蚊嘅大耳牛,覺得唔夠大,所以又整左隻返黎。

牛,type c 叉電線,typc c >3.5,3.5一開二線,袋。

120蚊啡色40mm,200蚊紅色57mm單元
呢隻行5.0 sbc,終於cup哂耳仔,好舒服,比以前隻sony eggo重好戴。

3粒制,大細聲一齊禁可以改eq,正常,得高音,得低音,掛。
開聲正常,無怪聲,好過隻120蚊好多。

有app裝,不過無乜用,垃圾,已鏟。

用佢同v80呢首歌,好爽。
https://youtu.be/IMyqasy2Lco

師兄真係好熱衷試新野

via HKEPC Reader for Android

因為覺得幾好聲,又買多隻。

呢隻有ANC,開左無低音
又多幾個無乜用既sensor,放低停歌,雙click又停歌

無左較大小聲同EQ,好唔方便。

由於無得扭上下左右,耳仔後面必漏音。
呢隻係TMS,但我覺得舊既TM比較好聲。
(我唔係打手,因為我都唔知香港邊樹有賣)

what bluetooth codec it supports please?

aptx?  LDAC??

what bluetooth codec it supports please?

aptx?  LDAC??
frmcfa 發表於 2019-3-12 12:28

SBC only

呢間廠好似隻隻都係SBC
如果有Aptx 我都想買隻

呢間廠好似隻隻都係SBC
如果有Aptx 我都想買隻
PD0200426 發表於 2019-3-16 13:03

呢間廠用bes2000藍芽,應該無乜機會,買漫步者就有aptx,聲又好D,但就貴D口囉。
6 天前 20:00

如果出街用,我唔建議買。
無得摺埋,大大舊又樣衰,袋得唔方便。
SBC只係有聲,聽落唔實好粉,唔掂當。
係貪佢抗阻得16,57mm單元,用3.5線,電話都可以推到好大聲。
隻TMS我用1more app煲足120粒鐘,都係麻麻地,好似隔咗陣砂咁,反而平d既TM就好聲好多,唔知點解。
係街見到呢兩隻都唔好買,因為耳筒係無跟3.5線,係淘仔套餐先有跟,條線就咁買要幾廿蚊,貴到痴線。

推介品存p28s
呢檔野淘佬開大量分身,你搵最平檔就ok
配戴感ok同耐用