[測試] 推介行Aptx嘅true wireless earbuds

求師兄推介,謝

via HKEPC Reader for Android

MPOW T5, 行QCC3026, BT5.0, APTX,7小時 4百幾, 十分底玩

MPOW T5, 行QCC3026, BT5.0, APTX,7小時 4百幾, 十分底玩
kkkwing 發表於 28/2/2019 23:36

等評測
不過我會等TRN/KZ出助聽器

等評測
不過我會等TRN/KZ出助聽器
bam1a 發表於 2019-3-1 11:42

我就對Fostex TM2助聽器比較有興趣, 好似3月會發表。

我就對Fostex TM2助聽器比較有興趣, 好似3月會發表。

WKML 發表於 1/3/2019 13:59

外型同spec唔錯,aptx,電池盒,模組化換線設計
不過有個問題係佢賣埋動圈,有機會趁機賣貴一碼

外型同spec唔錯,aptx,電池盒,模組化換線設計
不過有個問題係佢賣埋動圈,有機會趁機賣貴一碼 ...
bam1a 發表於 2019-3-1 12:08

正常買都跟耳機,好少有得散買個接模組
而且相信fostex個圈一定唔會差

隻Mpow T5 應該係呢間廠 OEM,但用qcc3026唔知點解冇提到有 TWS plus
  https://www.globalsources.com/gs ... 5470.htm#1162075470

我就等漫步者 TWS 5 但仲未有聲氣

kkkwing 發表於 2019-2-28 21:36

請問邊度有呢款賣?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

正常買都跟耳機,好少有得散買個接模組
而且相信fostex個圈一定唔會差
ccw2 發表於 2019-3-3 13:30

https://www.price.com.hk/product ... ;gp=16&ct=quote

回覆 2# kkkwing

請問邊度買?? thx