山靈出咗M2X

一粒AK4490EN,支持2.5mm平衡輸出,有WiFi功能可以聽線上音樂。1298人仔都幾平,希望嚟緊會有越來越多支持平衡輸出嘅平價DAP。

有冇講支援咩串流平台

有冇講支援咩串流平台
044003 發表於 2019-3-3 22:38

If no tidal offline.  Forget it.

回覆 2# 044003

國內有酷狗音樂,山靈自己有付費HiFi雲曲庫,海外用戶有TIDAL曲庫。

買 M0 中過招,屏無鍍膜超唔順手,介面lag傻下傻下咁,觸摸感應亦有問題,角頭位好唔凖,成日錯反應,例子之一係藍牙開關,基本上要反覆按,才有一次正常反應。唔係買到機皇,試過其他新機亦一樣。而且音質唔會好過廉價手機。

我之後買左 fiio m6 同 hiby r3 ,兩部都好過 M0 好多。

見到山靈都怕怕

買 M0 中過招,屏無鍍膜超唔順手,介面lag傻下傻下咁,觸摸感應亦有問題,角頭位好唔凖,成日錯反應,例子 ...
Consultant 發表於 2019-3-4 10:32

屏幕冇鍍膜唔順手,解決方法好簡單:貼智能手錶嘅玻璃貼落去。
    其他問題就……

屏幕冇鍍膜唔順手,解決方法好簡單:貼智能手錶嘅玻璃貼落去。
    其他問題就…… ...
hk133 發表於 2019-3-4 12:26

曲面來的,M0好似冇玻璃貼的,淘寳揾左好耐都冇,你揾到請話我知。

至於d乜水凝膜,我都試過了。

回覆 7# Consultant

我求其買張差唔多size嘅智能手錶玻璃貼貼落去就算,唔使fit曬,遮到個mon已經ok。

回覆  Consultant

我求其買張差唔多size嘅智能手錶玻璃貼貼落去就算,唔使fit曬,遮到個mon已經ok。 ...
hk133 發表於 2019-3-4 15:27

師兄有冇介紹? M0 個面太細,我揾唔到有啱洗的。

呢部都1298人仔, 不如比多少少FIIO M9...1798人仔...