冷門d嘅自然聲NS3r

之前訂咗nx7早兩日去攞機, 瘦佬問我要唔要試下ns3r, 不過佢話隻野都難推架,咁我又試下有幾難推啦,試完又真係難推d嘅,我用R6平時用vol 40左右己經夠聲,呢隻野估佢唔到細細隻咁大食要開到60先至叫聲,不過又幾好聽喎,三頻平均,音場夠濶,好有鑑聽feel,出開去揾瘦佬可以試下,不過一定要用dap, 手機真係唔洗諗
今日又出去帶埋佢返屋企

我都入左手

用上m5+mojo 唔錯

回覆 2# shal

呢隻推得好的話真係幾好聽的

via HKEPC Reader for Android

我都入左手

用上m5+mojo 唔錯
shal 發表於 2019-7-30 07:55

好有挑戰性,下次去試一試

好有挑戰性,下次去試一試
tskso 發表於 2019-7-30 15:19

你有沒mobile amp 最好帶定XD

你有沒mobile amp 最好帶定XD
shal 發表於 2019-7-30 15:47

好的,早兩日攞過上手,冇试到

之前訂咗nx7早兩日去攞機, 瘦佬問我要唔要試下ns3r, 不過佢話隻野都難推架,咁我又試下有幾難推啦,試完又 ...
wwk093 發表於 2019-7-30 00:28

師兄,nx7 同佢分別如何?我用lg v10手機推nx7已夠聲,你估推Ns3r 能否一戰?

我想問下,咁呢隻同ie40pro 都叫鑑聽
Ns3r又能否與其一戰呢?

回覆 8# tskso
手機應該唔夠力推,呢隻野要夠力先出到好聲