邊度有sennheiser HD 598 CS行貨賣?

我上網搵唔到, 唔知邊度會有

LEE隻野好麻麻
諗真先好買

LEE隻野好麻麻
諗真先好買
nhoj 發表於 2019-9-9 10:35

有咩好推介? 因為我用黎打機, 要舒服同埋closed back

聽人講audio tech ath-m50x 唔係好舒服, dt 770 pro又要買amp

打機耳機已經有, 想買隻音樂耳機玩

有咩好推介? 因為我用黎打機, 要舒服同埋closed back

聽人講audio tech ath-m50x 唔係好舒服, dt 7 ...
gn01119056 發表於 2019-9-9 11:33

買DROP 的HD58X或是AKG K612,板載聲卡大力出奇蹟還是可以的
不介意高頻清亮的話SHP9500也還好

買DROP 的HD58X或是AKG K612,板載聲卡大力出奇蹟還是可以的
不介意高頻清亮的話SHP9500也還好 ...
nhoj 發表於 2019-9-9 11:43

已經有SHP 9500, 要買個closed back

已經有SHP 9500, 要買個closed back
gn01119056 發表於 2019-9-9 12:12

close back不要期望聲音比open back好

close back不要期望聲音比open back好
nhoj 發表於 2019-9-9 12:39

因為會有雜音, 如冷氣機, 所以要closed back

同埋open back 槍聲, 遊戲環境聲極大, 腳步聲反而細聲

有時會帶出街係車度聽歌, 唔想吵到人反而想close back

SHP9500係唔錯, 想知close back有咩好介紹

同埋open back 槍聲, 遊戲環境聲極大, 腳步聲反而細聲 ...
gn01119056 發表於 2019-9-9 14:17

sony mdr-1A mk2

sony mdr-1A mk2
philipsrev 發表於 2019-9-9 15:44

無錯, 唸緊呢隻定m40x, 唸住買隻m40x平平地玩住先

同埋open back 槍聲, 遊戲環境聲極大, 腳步聲反而細聲 ...
gn01119056 發表於 2019-9-9 14:17

open back 槍聲, 遊戲環境聲極大, 腳步聲反而細聲
冇關係,你睇番腳步聲係咩frequency,再用EQ較大聲D就得

出街係車度聽歌, 唔想吵到人反而想close back
出街用耳塞會好好多,再唔係就買降噪