合金耳機線

最近見瘦佬出左條4位數價錢的線
請問有冇師兄試過?
質素如何?

好似話都要成3千銀,如果冇保養同證書的話我會買返大廠線。

開po 如果映埋相會唔會好 D 呢..  同埋唔該順口問下瘦佬知唔知 7N 單晶銅係幾多芯, 幾多股... ...
noc122019 發表於 2019-9-18 20:55

有貨有料到嘅 就攞出嚟, 冇嘅冇人會怪你, 你成日講佢 咁掛住佢, 但又驚佢, 而家先至知道原來連個電話打去都驚, 成日叫人幫你問,係文化差異唔識 Cantonese 定係 表達方面有問題? 畀啲信心, 大家唔可以成日幫你

開po 如果映埋相會唔會好 D 呢..  同埋唔該順口問下瘦佬知唔知 7N 單晶銅係幾多芯, 幾多股... ...
noc122019 發表於 2019-9-18 20:55

你啲淘寶7N單晶銅?嘥氣啦,咁嘅價4N都還神了,攞張國際認可檢測証書出嚟先吹水啦。

吓, 由你把口講線要  
攞張國際認可檢測証書 ?
瘦佬有無先..

仲有.. 我無話瘦佬 100合一線 要任何 國際 ...
noc122019 發表於 2019-9-18 23:06

淘寶嗰啲7n線原來係你㗎?! 怪不得成日叫人 唔好喺香港買線
    , 樣樣嘢都叫人去淘, kzzst你仲話你 唔係喺度做生意?

吓, 由你把口講線要  
瘦佬有無先..

真係講中你㗎喎, 每一次回覆你都會修改 編輯

淘寶嗰啲7n線原來係你㗎?! 怪不得成日叫人 唔好喺香港買線
    , 樣樣嘢都叫人去淘, kzzst你仲話你  ...
tskso 發表於 2019-9-18 23:09
冇生意,發爛渣

吓, 由你把口講線要  
瘦佬有無先..

瘦佬賣線從來唔吹噓幾N的,試過啱聽先買,平貴都任你試,平就有機會有現貨即PAY,貴嘅就要訂。
你?一味得過吹字......