淘了條藍牙耳機線

係QCC3034 晶片, 藍牙5.0 aptxHD 的, 規格就天下無敵
訂了0.78頭俾AS 12用

因As12阻擴低, 靜音時有明顯底噪聲
bass有減弱了, 空間感都差了些
218 人仔算係咁

多謝師兄做死侍~

外觀好山寨下,其實係咪测試階段咋?

呢啲線CSR直接出,走線又差,有底躁,之前我都中伏,最後用sony zx300a 接手機聽歌算

師兄你呢款DR20我都有買。好處電量好夠。起碼10小時以上。我配0.78pin 比NX7用,黑線- 個店主話銅鍍銀,音質其實唔錯,唔覺有好大噪底(某些歌會有)。

本來想自己買配件 diy 條純銀的mmcx,但因為見到另外第二檔有冷凍純銀RMB#@),店主話係5N銀,就買回來試一下。配DT6,搵啱耳膠其實唔錯,中高音好通透。這家的是英文版本,沒有去深究是否同一來源,不過都聲稱係3034。我覺得這條係比較似樣既aptX HD藍牙線,方便,長氣,夠力。

師兄你呢款DR20我都有買。好處電量好夠。起碼10小時以上。我配0.78pin 比NX7用,黑線- 個店主話銅鍍銀,音 ...
AhRay 發表於 2019-10-7 20:49

請問係邊間啊? 我只係搵到一間賣黑線既,樓上師兄介紹既金銀線都搵唔到。

請問係邊間啊? 我只係搵到一間賣黑線既,樓上師兄介紹既金銀線都搵唔到。 ...
Pennylau 發表於 2019-10-8 11:10

我今晚 pm你。

via HKEPC Reader for Android

5.0蓝牙运动升级线 mmcx插针 0.78IE80  aptx HD CSR8675 QCC3034

衰聲失望還加價
加左價到289人仔昆水魚

買咗武漢嗰間,暫時冇咩投訴,反正出街帶冇咩要求

via HKEPC Reader for Android