[開箱] GR-i 簡單開箱多圖

睇左bad guy review, 比呢隻野個樣吸引, 而且賣好平,試得過。
我上淘寶搵左好耐, 最後見到GR品牌店,258 我就淘左。 下一日就已經送到手上。

黎到個盒細細,冇乜特別。 但隻紫紅色耳機就好靚,再加上個穩定木有漸變效果。唔打得都睇得。淨睇呢個耳機既造工,一定唔似係300蚊以下。 仲要係樹脂做,玩開耳機都知樹脂戴得又穩又隔音又舒服。 而佢個銀管同個濾網做得好仔細,大廠feel.
到條線,比佢大到,竟然唔係黑線,好似kz個種基本上唔會用既線。
3.5 L插,銀色線。

配戴感: 我用左final 耳膠L size, 佢跟既耳膠唔岩我耳形。

最重點,聲音方面。
一圈一鐵,你話超好分析力就冇可能,話有都呃你。
但分析力唔係呢隻耳機唔係重點,而係聲音既氣氛。
暖聲,人聲前,bass夠。 好耐聲。
聽幾耐都唔攰。 當然啦,通常分析力太高,bass太重既耳機都會聽到會攰既感覺。
而一圈一鐵就冇呢個問題。 而最重點係呢隻耳機既調音。 好成熟。如果你玩開其他低價淘仔耳機應該都知道,聲音始終會有少少偏,唔係太刺就人聲薄,低頻弱。
但呢隻就冇呢個問題。平衡,舒服就係呢隻耳機既感覺。

我用開2.5mm 所以換左條源線,入門線配入門耳機,幾配。分析力提高左。
好似話之後會再出多啲單元既,我好期待呢間小廠

靚圖,靚分享,正!呢隻色,仔啱唔啱先