預告 藍牙耳機大評測

上主兩張圖先

airpods pro 今日到手所以要玩多幾日先出個包膠

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

首發

via HKEPC Reader for Android

搵隻2舊水TWS1同隻2K既AIRPOD PRO 比, 好唔FAIR喎

平嘢挑下機都好,挑得好慳唔少

搵隻2舊水TWS1同隻2K既AIRPOD PRO 比, 好唔FAIR喎
neoheart 發表於 2019-10-31 08:47

仲有同場加影的
wf1000xm3 (朋友借)& jabra elite 65t (同事的)

始終我系用家非商家&大神 沒禁多米全買
只揀用過比較好 又平的來比較下

平嘢挑下機都好,挑得好慳唔少
tskso 發表於 2019-10-31 10:00

小米對air2 vs apple airpods1 通話質素(duo mic 降噪)
小米air2 有接近airpods1 60-70% 效果對方系通話上聽我把聲系完全沒問題 只系比airpods 細聽小小

仲有同場加影的
wf1000xm3 (朋友借)& jabra elite 65t (同事的)

始終我系用家非商家&大神 沒禁 ...
shal 發表於 2019-10-31 10:37

有朋友用Elite 65t ,手機轉app有時有問題,reconnect 就冇事

一堆白色好似A貨咁

一堆白色好似A貨咁
jacktsui 發表於 2019-10-31 14:41

鬼叫全部都係膠做咩

neoheart 發表於 2019-10-31 08:47

唔會,睇epc d 開箱100蚊都有5000蚊行平衡既音質