煲機一問

電話app,萬魔助手煲機app其實惦唔惦呢?
再者如差住電去用耳機又會唔會 導致耳機會消?
Player同電話app

電話app,萬魔助手煲機app其實惦唔惦呢?
再者如差住電去用耳機又會唔會 導致耳機會消?
Player同電話app ...
biglongsmall 發表於 2019-11-2 12:05

手機Output有電壓控制,怎會燒,不過大细聲就要控制一下,煲機不能心急

回覆 3# tskso

呢個app好似好專業咁,上網爬過下文......佢會自動調節音量同煲到一定時間就休息20分鐘咁上下再繼續。

回覆 2# dlsharesun

多謝指教

回覆  tskso

呢個app好似好專業咁,上網爬過下文......佢會自動調節音量同煲到一定時間就休息20分鐘咁上下 ...
biglongsmall 發表於 2019-11-2 18:14

1more個app係幾方便好用,一tick過自動波唔使煩。

1more個app係幾方便好用,一tick過自動波唔使煩。
philipsrev 發表於 2019-11-2 18:29

可以一試,thank you

回覆 6# philipsrev

用佢完成過一次煲機,最高音量佢自動調到60%音量最後果轉
真係好方便,用隻平平地既耳機試左

如果用手機煲,要玩完既機會應該不大。 至少未見過話有人玩瓜。
用手機音量既 100倍 Voltage 去煲,就唔敢 ...
dlsharesun 發表於 2019-11-2 16:09
你忍唔住又番嚟喇

回覆  philipsrev

用佢完成過一次煲機,最高音量佢自動調到60%音量最後果轉
真係好方便,用隻平平地既耳 ...
biglongsmall 發表於 2019-11-2 21:45

師兄你醒,有次用萬魔煲隻牛,煲完覺得怪怪地,放棄了,唔小心入手嘅平嘢