今次有冇漏電?
should 發表於 2019-11-7 10:00

上次Dt6相信都係有少部分嘅貨品 出問題, 本人用緊嗰隻算係早期買 一直都ok, 係有啲有心人 惡意踩低 呢個品牌先至一直話佢漏電, 新版dt6 Pro, 暫時相信 未能咁早發現有冇問題, 要有相當 數目用家估計才可以證明得到, 唔打算早衝嘅朋友 不妨留意多啲, 我都等緊demo再決定

上次Dt6相信都係有少部分嘅貨品 出問題, 本人用緊嗰隻算係早期買 一直都ok, 係有啲有心人 惡意踩低 呢 ...
tskso 發表於 2019-11-7 10:56

差住電聽真係會漏電,我果對今個月出嘅

盲衝左一隻,呢個價當食少餐飯都抵
happy1234 發表於 2019-11-7 00:01

me too~~~

我中午都收左貨,聽都未聽就掉左比部PLAYER 煲一陣先,放工搭車試下,黑色比想像中好,係銀色金屬位粗糙左少少,祈待聽感~

差住電來聽歌, 而耳機無做雙重絕緣處理, 人體成為了最大的接地線, 耳仔有電是正常

以前iphone4 都見好多外國新聞話叉住電聽headphone電瓜左....
電話,火牛,耳機是但一樣都有機會出問題, 唔好貪方便

老闆話今日最後一日半價, 要買趁手喇

好似話雙11都唔會有99咁平,大家要買襯手,我聽左,衝得過

送一條金銀線, 唔係以前的銅線

送一條金銀線, 唔係以前的銅線
(朗尼) 發表於 2019-11-7 17:18

今次條原配金銀潤睇落同KZ/TRN賣69人仔8絞鍍銀好似。聲菲爾都真係算誠意十足了。