新出NICEHCK NX7 pro

有無師兄試過掂唔掂?同普通個隻NX7分別大唔大?之前係巷仔試過佢地自家出個對4動鐵幾啱聽,但突然又有出尼對耳機想知分別,新手想問下意見

via HKEPC Reader for Android

有無師兄試過掂唔掂?同普通個隻NX7分別大唔大?之前係巷仔試過佢地自家出個對4動鐵幾啱聽,但突然又有出尼 ...
pippen91 發表於 2019-11-7 17:43

NX7PRO而家都只係預訂階段,未派貨,好似要雙11後先出貨,應該未有師兄答到你,除非有師兄同NICEHCK好熟做到測試員聽過試版。

回復 2 #philipsrev
謝謝師兄回覆 早2日我試過巷仔肥瘦自家制4鐵,D聲幾啱聽,不過戴感唔算太舒服

NX7PRO而家都只係預訂階段,未派貨,好似要雙11後先出貨,應該未有師兄答到你,除非有師兄同NICEHCK好熟做 ...
philipsrev 發表於 2019-11-7 18:07

新果隻nx7 pro幾圈幾鐵幾壓電 好似冇人講既

回復 4 #louis3412

NX7 PRO 香港版
4動鐵+碳納米管複合雙動圈 + 七層壓電陶瓷
單邊混合七單元 左右加埋14粒單元!
**仲送 三個金屬色板自由換面板
**仲送 三個調音咀 自由改變風格!

回復 5 #pippen91

config大致一樣 即係唔知有咩分別  

回復 pippen91

config大致一樣 即係唔知有咩分別   

louis3412 發表於 2019-11-7 23:48

CONFIG完全一樣,換咗條線,加換咀換面板,調音應估該有少少再TUNE下。
另外外,想講聲淘寶官店同所謂港版都係一樣,其實唔存在所謂港版唔港版,可能港版賣貴啲?

CONFIG完全一樣,換咗條線,加換咀換面板,調音應估該有少少再TUNE下。
另外外,想講聲淘寶官店同所謂港版都 ...
philipsrev 發表於 2019-11-8 00:05

全部一樣 邊有港唔港版姐

全部一樣 邊有港唔港版姐
louis3412 發表於 2019-11-8 00:10

某啲店真係夠膽死話自己行mark高啲來水人買,到有事返轉頭又話人為損壞耍走你的。
而今次所謂NX7PRO港版,夠膽話係送升級線,明明係成盒入面都得一條線,何來送呢?你話原配一條,另外有多一條就話叫送啫。唔通原廠包裝只得一對耳機頭同耳膠?

我覺得都係睇下啲人嘅評價先再嘴炮佢啦lol