有冇師兄有Toneking BL1分享一下

有冇師兄買左呢個耳機可以分享一下聽感嗎? 見到其他group 你話呢個耳機好難推但係推開左聲音好似耳牛一樣.

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

有冇師兄買左呢個耳機可以分享一下聽感嗎? 見到其他group 你話呢個耳機好難推但係推開左聲音好似耳牛一樣.
...
Eric j 發表於 2020-6-14 12:26

零隔音。

零隔音。
1543 發表於 2020-6-14 13:50

師兄有冇聽後感分享?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

師兄有冇聽後感分享?

Eric j 發表於 2020-6-14 21:13

呢對野出咗都一段時間,好聲,但難推,最大弱點係隔音差,因為有幾個大透氣孔用來型造佢個廣闊音場。
可以參考下HEADFI:
https://www.head-fi.org/showcase ... magnetic-iem.23396/

呢對野出咗都一段時間,好聲,但難推,最大弱點係隔音差,因為有幾個大透氣孔用來型造佢個廣闊音場。
可以參 ...
philipsrev 發表於 2020-6-15 00:32

唔該師兄,睇完之後評價非常之唔錯。

唔該師兄,睇完之後評價非常之唔錯。

Eric j 發表於 2020-6-15 07:31

呢隻係幾有耳牛feel,可惜在只可係比較寧靜嘅環境先用到。