呢家邊款藍牙塞耳TWS,可以獨立傳送兩邊?

現時用緊mpow t5紅盒,手機用s9 plus,連接時要撞手神先連到獨立兩邊,多數連完一粒,另一粒拎出黎連,就自動首選互連,就算斷左原先連好個粒,再連又係咁。

想換過隻係堅可以獨立連,好多時出街手機袋褲袋,就窒到趴,獨立連反而好少少,仲要聲同效果好好多。

via HKEPC Reader for Android

所謂獨立連係只用一邊另外果隻就擺喺盒?咁嘅話應該好多隻牌子都得,不過係獨立左邊定係右邊就要睇個別牌子,又或者用 airpod pro 都得,佢兩邊都可以獨立用。

現時用緊mpow t5紅盒,手機用s9 plus,連接時要撞手神先連到獨立兩邊,多數連完一粒,另一粒拎出黎連,就自 ...
正宗球迷 發表於 2020-6-23 07:55

我用呢隻做到2邊都直連手機喎

回復 1 #正宗球迷

應該係你電話問題,我都MPOW T5,好正常

回復 正宗球迷

via HKEPC Reader for Android ...
bunch 發表於 2020-6-23 11:29

我有隻連小米可獨立連獨立顯示,好似幅圖咁,之前係鋪都試過呢款,連s10就只顯示一邊連接資訊,可能三星機問題唔定

我隻1More ANC TWS都係可以獨立連左或右

所謂獨立連係只用一邊另外果隻就擺喺盒?咁嘅話應該好多隻牌子都得,不過係獨立左邊定係右邊就要睇個別牌子 ...
gahqm 發表於 2020-6-23 08:41

我係想同時連兩邊,即係由手機直去左右邊,唔係手拖手式,手機去左或右,再去另一邊。

我用呢隻做到2邊都直連手機喎
laicphk 發表於 2020-6-23 09:07

我知之前有用家話得,好似係白盒舊版,紅盒就唔一定得。

我就已經android 10,都係唔知點先撞到得

回復 正宗球迷

via HKEPC Reader for Android ...
bunch 發表於 2020-6-23 11:29

我掃device係唔會自動分LR,要手動同佢改名。

即係三叔機就用唔到坊間既tws?

我有隻連小米可獨立連獨立顯示,好似幅圖咁,之前係鋪都試過呢款,連s10就只顯示一邊連接資訊,可能三星 ...
king3 發表於 2020-6-23 12:09

你用三叔都係冇TWS?
會唔會其他牌子ok? 定係3星先出事?