[開箱] 腦震盪音頻"石墨烯"升級線8絞版

做打手嘅我今次做到野喇
即到即拿走一條
價格先等4絞乘2
聲跟4絞一樣
通透通透通透
訊息量多訊息量多訊息量多

今晚得全鐵 勞保 k10 在手 。
全鐵可受電量 唔多 ,低頻
一開聲是沖。
8絞電容性多於4絞
聲沖得來可以即食易入口。
里句係瘦佬形容。

8絞 電分開多一倍通道導入去2pin插到耳機
有厚到 ,聲場表現唔迫唔擠壓感
4絞一開聲是窄加迫d ,煲返一星期先好。

藍灰色又幾襯

今星期肩周炎 未好 又忙碌
搵過一日平靜下來再寫多d更新

Double materials make the impedance half. But it is not the most important point as Graphene is already very low in impedance.

I like 4 wires at each bud side. It is far more secured.

前後腳。。。試咗

嘩.. 好以好正.. 我有MT300 同ZAX, 想試下同佢地夾唔夾..

k10e我也有對,八絞版正嗎?之前插4絞那條效果麻麻地,
插粗黑Katana 4絞那條好聽好多,

今晚只用了 Super one 試,感覺8鉸比4鉸更食力,聲音密度大咗、厚咗,變得多嘢聽咗,當然,虚榮咗 用amp 、大機,肯定有更大發揮,今晚有排試了

等我搵日出去試下先

線芯有冇幼左?同4紋果款線芯一樣粗?

via HKEPC Reader for Android

線芯有冇幼左?同4紋果款線芯一樣粗?

ericho2016 發表於 2020-10-16 00:23

昨日唔係你問,我都唔會追問下,知今晚可能有,今次你真的找時間行一轉了

昨日唔係你問,我都唔會追問下,知今晚可能有,今次你真的找時間行一轉了 ...
tskso 發表於 2020-10-16 00:25

上次買左隻4.4,今次應該會買條3.5玩