求lightning adaptor 推介

請問各位C兄 淘淘有冇比原裝好既ADAPTOR 推介?

請問各位C兄 淘淘有冇比原裝好既ADAPTOR 推介?
hwtang4 發表於 2021-1-10 17:59

我試過好多款,到最後都係死死地氣買番原裝

回覆 1# hwtang4

你睇下ddhifi tc35i 合不合用

回覆 2# justtest.net

dd hifi 可以一試,暂時用緊佢其他adaptor,都幾滿意

俾原裝好嘅lightning adapter,我見到嘅都係貴過原裝好多。

冇法子,lightning 嘢,產品要支援十足順暢,成本有部分都去咗授權度,記得,很久之前,有lightning to 3.5 線 ,廿蚊條果D,不能直插即用,需要特定procedures 先能正常運作

回覆  justtest.net

dd hifi 可以一試,暂時用緊佢其他adaptor,都幾滿意 ...
tskso 發表於 2021-1-11 15:15

多謝師兄推介,我用緊apple lightning usb 3.0 camera adapter + 淘仔 Cyberdrive,雖然笨重但勝在多用途比較抵玩

多謝師兄推介,我用緊apple lightning usb 3.0 camera adapter + 淘仔 Cyberdrive,雖然笨重但勝在多用途 ...
justtest.net 發表於 2021-1-11 23:38

客氣,原來有Cyberdrive呢樣野,剛剛check過,又幾抵玩喎,多謝你先真,唔講我係唔知的

多謝師兄推介,我用緊apple lightning usb 3.0 camera adapter + 淘仔 Cyberdrive,雖然笨重但勝在多用途 ...
justtest.net 發表於 2021-1-11 23:38

謝謝推介  聲音有冇提升?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

謝謝推介  聲音有冇提升?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
hwtang4 發表於 2021-1-13 01:59

同一副耳機, 我木耳都聽得出有提升