[開箱] BA15 到手啦,先睇外觀,對比TA1

剛剛順豐收到上公司,好想翻屋企聽

我未試原裝線,用緊瘦佬線,
初聽感受
分析力好高,音場闊,冇VX既超刺激齒音,低頻唔錯,有少少似TA1既調音,冇偏埋一邊。
翻屋企再update 大家

回覆 1# soundlover

呢條係咩線?未見過

係咪呢條金銀銅,最似係佢,又冇諗會係佢,暫時打算用藍色單晶銅(新版)夾我對

師兄順手對比吓ASX 個大細呀, 會唔會好似ASX 一樣蝦人戴

剛剛順豐收到上公司,好想翻屋企聽

我未試原裝線,用緊瘦佬線,
初聽感受
分析力好高,音場闊,冇VX既超 ...
soundlover 發表於 2021-3-25 15:27

樓主你果條金銀銅新成咁, 一係平時好少聽, 一係就似啱啱買, 又會攞嚟夾ba15嘅?奇啊! 想睇返條原裝線多啲, 個樣應該唔錯

回覆 6# tskso

哈哈,線睇落新,係因為有太多線,咁岩今日番工拎左呢條。原裝線我剛聽完,偏中高頻,幾靚仔

回覆 5# saldtch

Asx 大好多,我賣左,我番屋企拎佢同dq6, TA1 對比下尺寸

回覆  tskso

哈哈,線睇落新,係因為有太多線,咁岩今日番工拎左呢條。原裝線我剛聽完,偏中高頻, ...
soundlover 發表於 2021-3-25 17:13

原裝線影張相放上嚟睇下, 睇下千幾蚊嘅旗艦耳機, 跟機線會唔會好垃圾

師兄順手對比吓ASX 個大細呀, 會唔會好似ASX 一樣蝦人戴
saldtch 發表於 2021-3-25 17:06

深水埗已經有Demo,一步就試到