其實ATH耳牛係咪真係無地方可以試?

之前想換耳牛,試左好多款,就係ATH呢個牌子無得試,問左好多間連代理都打埋電話去,都無答案,其實呢個牌子係香港係咪唔受歡迎?星際好大果間耳機店去過,串過馬L,完全唔想做生意噤,話我地只係keep10000萬果D款

之前想換耳牛,試左好多款,就係ATH呢個牌子無得試,問左好多間連代理都打埋電話去,都無答案,其實呢個牌子係香 ...
iwantip6 發表於 2021-3-25 22:42
星際邊間

有陣時就係唔想你試,冇咗好奇心

星際邊間
118205 發表於 2021-3-25 22:50

打開門口做生意

之前想換耳牛,試左好多款,就係ATH呢個牌子無得試,問左好多間連代理都打埋電話去,都無答案,其實呢個牌子係香 ...
iwantip6 發表於 2021-3-25 22:42

DMA冇咩?似前買W1000系都有得試喎
樓主想耍咩?木定鈦定開放式?

tskso 發表於 2021-3-25 22:56

一開始我話預6,7左右,如果OK既可以多D,個sales已經唔太願意拎俾你,之後我還機,再問條女,果條女就係噤答我
之後我去左金雞試,果間就nice好多,慢慢俾我試,重介紹左其他款俾我,呢家睇中左拜亞T5,真係唔錯

DMA冇咩?似前買W1000系都有得試喎
樓主想耍咩?木定鈦定開放式?
IVXVF 發表於 2021-3-25 23:08

想試A2000Z,呢間野永不再去

想試A2000Z,呢間野永不再去
iwantip6 發表於 2021-3-25 23:16

呢隻我有,鈦外殼,走中上聲.女聲吾錯,

tskso 發表於 2021-3-25 22:56
覆錯咗

打開門口做生意
iwantip6 發表於 2021-3-25 23:03