[開箱] 腦震盪 8絞 深灰 單晶銅線

今晚好多巴打試 BA15同黃金排芒享一樣一拿機就好HAPPY
瘦佬新線到貨 唔通知 臨收鋪先拿出來

深灰皮 似上年石墨烯  
藍色 深灰 都是賣飛佛卡那 一見唔入都唔得

插上 PMV 平板 IEM 一對偏鑑小小的機 都即時潤澤左
多絞唔係  就勁
但藍線4 變左深灰8  出來正面 , 感覺慢聲得來返細膩度有D好
可能是動態反應藍4有D 猛
如果夾正同係猛虎型DAP就等於
張飛搭檔許褚一D都唔理性
深灰8動態表現出來係合理D  張遼加張郃 勇武靈巧D  
其他就如其他單晶體線 中低飽滿 高中有出亮麗感 到刺激停唔吉

AUNE M2 PRO 黑 深灰  深藍  ,COOL  MAN

今晚好多巴打試 BA15同黃金排芒享一樣一拿機就好HAPPY  
瘦佬新線到貨 唔通知 臨收鋪先拿出來:give ...
waltyuen 發表於 2021-3-26 22:20

好快手啊

我等下批靚銅再嚟

我等下批靚銅再嚟
天大笑話 發表於 2021-3-26 23:41

我又等埋一份,雖然未見過

之前,4鉸(藍色)夾全鐵已經覺得不錯(AS16),前晚試30單時,見有8鉸 (灰色)demo,随手試一下,對比原綫,聲底頓然實淨好多,4 轉 8 有D料到

頂瘦佬星期二先話未做8絞 ....... 而家廠攪緊第二條升cup版

回覆 4# tat123

瘦佬話買咗和牛唔識點整嚟食
我等緊佢參透點搞舊和牛(銅)

回覆 7# 天大笑話

和牛梗用嚟做刺身啦!

今晚帶埋對16仔ab下,次序如下:
8鉸、4鉸、8鉸。。停

回覆 9# tskso

結果呢