[開箱] 咁就線箱都變成首飾箱

因為就來屋都無得住 隨時帶走
新年到現在煲過晒d線入返盒
vannuys  dignis
買一個多格又裝唔晒
而一個 貴過對好聽chi fi iem
慳錢tb買咗 3個首飾箱平均50蚊個

好處: 透明頂 易搵到
盒有假毛面 吸濕恆到溫
壞處:
又怕甩毛淨裝線就好
裝cm耳機無filters 索返毛入nozzles 就hihi

回覆 1# waltyuen

vannuys買咗一個8格,好貴下,出街試嘢係安全啲
    因為淘寶果隻啲魔術貼好易甩,但放屋企冇問題

好靚呀,師兄好企理

我用super 1 jr 個鐵盒 同類似鐵盒裝,一堆堆

回覆 2# tat123

出街都8格點夠你玩我當年入6格係hugo出街用買咁大

回覆 4# Mindhunter

入鐵盒難搵岩心水用個條

回覆  tat123

出街都8格點夠你玩我當年入6格係hugo出街用買咁大
waltyuen 發表於 2021-3-29 08:25

8格有兩格放耳膠同插頭,另外有一格放AP80,我見8格同6格差唔多價,就比多少少,出街三格或者四格都夠用

vannuys 8格我也有買,如tb買那款[28也有售]九格都買了一個,tb的格位比 vannuys 大好多,成個比 vannuys 8格差不多大一倍,你這款好像也不細,

如用裝模型工具的膠盒來裝,如像也不錯,

回覆 8# 冷心心

同TATGOR 講一樣 D 魔術貼無"似"力 但是真是平過VANNUYS  VANNUYS 用左5年功能完好  大陸個隻2年左右就會甩, 但每2年都買一次又唔過份 嘅

如用裝模型工具的膠盒來裝,如像也不錯,
冷心心 發表於 2021-3-30 13:01

之前有  唔好睇  唔吸濕