$100 都無乜要求,有埋充電盒,贏左同價位隻 TRN

via HKEPC Reader for Android

今日到手,試左幾對耳機都頂住插唔到(唔通只對應KZ野 ),動手搞下佢,插對CCA C10, RMB 89真係對得起個價,缺點係插頭方面要動手...

今日到手,試左幾對耳機都頂住插唔到(唔通只對應KZ野 ),動手搞下佢,插對CCA C10, RMB 89真係對得起個 ...
akiralok 發表於 2021-6-11 22:11

Cca同kz唔係同一款頭咩?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆 23# teamhardcore

AZ09個公被包住,插唔到去C10(殼頂住), NX7都唔得~ 所以奇怪,照睇就應該耳機既母插要突出黎先用到~ 最尾咪吉短個位,露多d支針出黎就插到落去

唔知同trn bt20 有無大分別。差不多價錢,但有三種插頭選擇。trn bt 5.0, az09 bt5.2

(剛search 返舊post 原來 bt20 都出左3 年,不過要獨立用線充電,差太遠,Az09 輕考好多)

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

比z1大盒好多, 連dq6成110g, 造工幾好, 夠大聲, 係街間中會斷線, 用到1年就賺了

用實key唔係touch, 同埋你永遠都聽唔明既非洲式英文發音, 要扣少少分

比z1大盒好多, 連dq6成110g, 造工幾好, 夠大聲, 係街間中會斷線, 用到1年就賺了

用實key唔係touch, 同埋 ...
arthurson 發表於 2021-6-14 19:43

這個配置對比z1怎樣?

這個配置對比z1怎樣?
gcgoobi 發表於 2021-6-15 03:58

sorry, 幾日無返睇, 1xx蚊其實可以接受
自認木耳, 呢對野既力水比原裝線更有力, bass多咗, 其他聲音粗唔粗分唔清
只係係美乎站瘋狂斷線, 大約係咁多

依隻係咪講唔到電話?

via HKEPC Reader for Android

回覆 29# doctori

可以~但質數唔好期望太大