[開箱] KZ AZ09

呢隻100蚊黎講都算超額完成,size同dq6 perfect match,音質方面有啲藍牙噪音,尤其冇播放音樂嘅時候,音樂播放嘅時候輕微

iOS 用家要留意鎖機同keyboard 音效超大聲,教細聲啲鈴聲及提示聲ok,但唔用藍牙耳機又要教返佢,麻煩少少

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

香港買定淘寶先可以呢個價?

香港買定淘寶先可以呢個價?
fishing_tonny 發表於 2021-6-6 18:58

6月1-3果幾日$84人仔,可能618仲平都未定

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

TWS e d 產品,本來都當佢係消耗品,個人覺得好易壞。好彩真係越出越平。
個放耳機位夠大,好掂
係wo,做吔 ios 個聲效比佢嚇一o下 調住無音效先。

回覆 3# teamhardcore

謝謝

AZ09主體其實唔算,不過充電盒就超大,
插住ASX都放得落

咁對上個幾隻食水都幾深..

呢隻唔SUPPORT APT-X , D 聲係咪差少少定好明顯??

呢隻唔SUPPORT APT-X , D 聲係咪差少少定好明顯??
billgatesion 發表於 2021-6-7 19:37

用係iPhone應該分別唔大,本身iPhone都係行AAC編碼,就算用高通QCC系藍芽都係無AptX。