回覆 19# bassfranky

7點幾開盒聽到而家,仲有66%

換左耳膠,電箱合唔哂有罅~不過叉到電

換左耳膠,電箱合唔哂有罅~不過叉到電
akiralok 發表於 2021-6-12 22:51

個盒既磁石吸力幾強下
原裝耳膠D人聲太近, 立體感唔夠, 會比較悶, 換番普通耳膠, 空間感同高音都唔同晒 !

回覆 23# countryboy

完全認同

回覆  bassfranky

7點幾開盒聽到而家,仲有66%
akiralok 發表於 2021-6-12 22:30

thanks

回覆 23# countryboy

Ching想問你換左咩耳膠? 我換aet08 同 瘦佬果d, 電箱都合唔埋,唔可以自己熄機~thanks

回覆  countryboy

Ching想問你換左咩耳膠? 我換aet08 同 瘦佬果d, 電箱都合唔埋,唔可以自己熄機~thanks ...
akiralok 發表於 2021-6-13 18:32

唔記得邊度揾到, 好似係之前手機跟機送既 handfree 有線耳機同耳膠, 內管特別短, 放入差電盒啱啱好

回覆 27# countryboy

咁就灰L哂 自己cut短d內管試,成功左

回覆  countryboy

咁就灰L哂 自己cut短d內管試,成功左
akiralok 發表於 2021-6-13 19:39

我試過 cut 短2粒 spinfit,失敗左,自己手功太差,仲有把生銹既刀,同埋隻耳膠用得太耐鬆晒,hold 唔實

618 有特價,平幾元

via HKEPC Reader for Android