回覆 30# billgatesion

錯呀
係同某牌子嘢撞款嘅線
所以先不能說
你果條係屎金

回覆 31# 天大笑話

瘦佬好似無SHOW 條線出黎比人試? 因為我從其他途徑入手無落過去鋪頭試

回覆 32# billgatesion

點會無得試
下面大把嘢俾人試
佢擺出嚟賣嘅線都有得試
熟咗仲多嘢試添呀

比你提一提, 先醒起拎番條線出黎 配番隻TA1 玩 , 都幾正! 但個高音位都係鍾意超一多D 無咁尖 ~
之前一直 ...
billgatesion 發表於 2021-6-28 22:11

其實D 耳機太高音可以點救<--試下用耳棉,通常高音會柔和返,中低出返多,細節就相對少返d。

其實D 耳機太高音可以點救
philipsrev 發表於 2021-6-29 11:59

我有試過耳棉 (買耳機送果D...), 但粒野塞到隻耳仔唔太舒服~ ..可能手上粒棉唔太FIT我隻耳仔~

我有試過耳棉 (買耳機送果D...), 但粒野塞到隻耳仔唔太舒服~ ..可能手上粒棉唔太FIT我隻耳仔~ ...
billgatesion 發表於 2021-6-29 12:50

Kz 有出D平價有包裝耳棉,平平地可試,特賣城長期賣$5定$10,好似後者其實唔記得,其他旺區,最少$15,我用緊trn果D都唔錯,仲有瘦佬兩節膠

全部Cheap嘢

Kz 有出D平價有包裝耳棉,平平地可試,特賣城長期賣$5定$10,好似後者其實唔記得,其他旺區,最少$15,我 ...
tskso 發表於 2021-6-29 13:54

我就係試用過你圖左上角果隻棉( 買TRN TA1 送的), 感覺唔舒服..

瘦佬粒二節膠正D 定SPINFIT ?

特賣場好難迫入去...有次去到門口都係算數唔入去..

我就係試用過你圖左上角果隻棉( 買TRN TA1 送的), 感覺唔舒服..

瘦佬粒二節膠正D 定SPINFIT ?

特 ...
billgatesion 發表於 2021-6-29 14:02

係喎,有得送,我一直用呢隻,以前巷仔入,仲有幾對
兩節你要問下,一戴唔好嘅耳機我就會用佢,通常我用spinfit 多 或 瘦佬耳膠,但TA1 ,我用上面兩節膠,因配戴問題而用

回覆 37# billgatesion

特賣場,最好係非繁忙時間入去,街入口係非常難攻入,通常我由尿袋果邊幾個商場入口入,仲有一招,先上商場樓上,再由樓梯入 心臟地帶,通常冇門口咁多人,耳棉位置,街入口左邊第二個舖,耳膠附近,有就有,冇就冇

*** 疫情關係,最好唔好去 ***

回覆  billgatesion

特賣場,最好係非繁忙時間入去,街入口係非常難攻入,通常我由尿袋果邊幾個商場入口 ...
tskso 發表於 2021-6-29 14:28

原來可以咁樣入去,呢個真人迫人,冇咩嘢就唔好去,我就唔會揀星期六日去