腦震盪系列 4絞藍色 單晶銅+單晶銀 耳機升級線

初次開箱,多多指教。個藍色幾靚 ,一見到就已經想買
IMG_9403 (2).jpg

IMG_9405 (1).jpg

試Demo果陣聽到有離箱感,可以試下夾圈或者圈鐵

組合:腦震盪4絞藍色 單晶銅+單晶銀 X BSA Super 1 JR
IMG_9460 (1).jpg

組合:腦震盪4絞藍色 單晶銅+單晶銀 X BSA Super 1

留位比聽感
煲夠50-100個鐘先再寫

呢條好似唔同網上賣梗果條? 網上賣果條只係單晶銅 冇銀~~?

呢條好似唔同網上賣梗果條? 網上賣果條只係單晶銅 冇銀~~?
billgatesion 發表於 2021-6-11 22:34

唔同,未上架

應不同,這條是透明籃,[看用那個插頭,我猜多是要三百xx以上貨]

希望有八絞版,

我問過呢條係瘦佬佢地第一條有單晶銀既線

回覆 6# leungleung1234

單晶銀線本身係咪都好貴下??
原來FB 已講左幾錢~

呢條配 SUPER 1 唔知夾唔夾呢~~有冇CHING 試過可分享下聽感~

回覆  leungleung1234

單晶銀線本身係咪都好貴下??
原來FB 已講左幾錢~

呢條配 SUPER 1 唔知夾唔夾 ...
billgatesion 發表於 2021-6-12 19:13

我估夾,星期日試下先

我問過呢條係瘦佬佢地第一條有單晶銀既線
leungleung1234 發表於 2021-6-12 09:58

幾正,把聲都掂

本來買嚟夾616
點知落mt300再夾n6ii a01都好鬼夾
有聲菲爾嘅耳機可以試下夾下呢條
可能夾聲菲爾啲調音
等我今晚返去玩下dt6 6pro 520 580
再睇下咩情況,之後再報告下