呢條好似唔同網上賣梗果條? 網上賣果條只係單晶銅 冇銀~~?

回覆 6# leungleung1234

單晶銀線本身係咪都好貴下??
原來FB 已講左幾錢~

呢條配 SUPER 1 唔知夾唔夾呢~~有冇CHING 試過可分享下聽感~

買唔到了 ,無曬貨

pmspak 發表於 2021-6-22 18:00

WT.....番左貨?? 今日買的嗎????

回覆  pmspak

里款轉插 入面D接線用返耳機內 幼幼的LITZ 線
有小小打節扣  買多條2.5喇 ...
waltyuen 發表於 2021-6-23 15:22

呢隻係咩轉插我睇唔出...
因為正打算買OE AUDIO 果D ADAPTER~ 0.78 <> MMCX .. 呢隻OK ??

回覆 20# tskso

睇FB, 兩舊幾咋WOR

Check 完,你啱,粉仲會平D
tskso 發表於 2021-6-28 16:01

比你提一提, 先醒起拎番條線出黎 配番隻TA1 玩 , 都幾正! 但個高音位都係鍾意超一多D 無咁尖 ~
之前一直戴唔好隻TA1 , 換左條線戴得穩左 FIT 曬~

其實D 耳機太高音可以點救? 靠EQUALIZER 自己 SET ?? 定靠線救..定另買耳機...

換綫, 但不需要過分深究, 我都係用條粉藍線插住佢就算, 長時間煲下 就有得佢啦, Super One 非比尋常, ...
tskso 發表於 2021-6-28 23:07

臨訓前改聽番超一 + 不能說 線 , "歌莉雅" 把聲 正左好多 !

回覆  billgatesion

夾player,或者腦放走啲高音
當然換線都得,揀啲銅味濃,或者純銅 ...
天大笑話 發表於 2021-6-28 23:18

腦放....未到呢個級數..
我都考慮過入唔入白怪...但都係唔入住, 等買左耳膠換下試左先

請問'不能說 線' 是那一條呢?
sorry 發表於 2021-6-29 09:24

好似個網站都無果條線賣...似"屎" 色咁款的條線