[開箱] 尋聲XS04煙盒4雙ES9038Q2M解碼全平衡

近排無咩動力玩耳仔野.
點知被"放毒達人"放毒而我又中了.  

尋聲XS04煙盒4雙ES9038Q2M  !!
試前諗
就算2.5 3.5PRO 4.4 平衡咩都齊咁又點
ES9038Q2M用得佢好聲得去邊呢!!!
誰知一上耳就中到拍拍聲
好精緻 夠幼細 唔錯.

同時真是全孔插滿無問題 因為OPA561 做耳放A數夠大 插滿OK  

恭喜你返燒

回覆 1# waltyuen

你又係買藍色 ! 呢部會唔會有老顧客7折
BTW 呢排好似多左(平價) 產品ES9038Q2M 呢粒野~

回覆 3# billgatesion

冇計,AKm冇貨,間間都轉曬cs ess chips

回覆 2# 天大笑話

咁dap 無留貴機啫。

回覆 3# billgatesion

Akm無貨交 ,ess多貨 台灣又贏
我無拿折 不過部機over 680嘅聲
Opa1642出聲 低壓下opa561 出力 都無咩底躁 寧靜底下 對耳機唔差唔會衰聲 ,聲就無貴dac chip咁密 但出街 塞下耳 夠用

回覆 5# waltyuen

講真,貴機值得留
千祈唔好密出密入玩咁多部

回覆 7# 天大笑話

唔好咁喇, epc好多人睇,唔應該講里d說話留返28傾

回覆  waltyuen

講真,無咩貴機值得留
密出密入玩多幾部好過
天大笑話 發表於 2021-7-15 19:32

一夜情守則, 最緊要除得快
等你出煙盒 4 vs Z4 食評

一夜情守則, 最緊要除得快
等你出煙盒 4 vs Z4 食評
countryboy 發表於 2021-7-15 19:39

呢度好多食家~
等睇你地食評 +1