回覆 1# waltyuen

你又係買藍色 ! 呢部會唔會有老顧客7折
BTW 呢排好似多左(平價) 產品ES9038Q2M 呢粒野~

一夜情守則, 最緊要除得快
等你出煙盒 4 vs Z4 食評
countryboy 發表於 2021-7-15 19:39

呢度好多食家~
等睇你地食評 +1

回覆 20# leungleung1234

中間位好似有兩舊棉花有咩用??

回覆 23# leungleung1234

ICIC...
見 逃佬 D COMMENT 對部機都好正面 ~

呢部有冇CHING 當DAC 咁用試過效果如何?
同埋有冇  Z4 天大兄 講既干擾問題?

一晚内遇到兩色:紅加灰
不錯不錯
tskso 發表於 2021-7-22 20:37

O..係後巷開PARTY !?

回覆 49# tskso

大叔的愛
好唔好玩?

呢部機隻紅色幾好睇 (但我買左黑色)
leungleung1234 發表於 2021-7-22 22:26

我想問下佢D FIRMWARE 在百度網盤, 香港點DOWNLOAD 到D FILES??
我試過好多次都申請唔到 百度 ACCOUNT~~ HK 電話申請唔到~

我記得以前申請百度可以用email的,而家如果一定要用大陸電話就無計 ...
leungleung1234 發表於 2021-7-23 00:40

好鬼煩依家 乜都放曬上百度 ~ 咁CHING知唔知有沒邊D 上傳空間/網盤係 大陸又用到香港又用到....我想叫客服UPLOAD去第二度都唔知UP去邊WORK~~

回覆  leungleung1234

紅色要好似tb評價啲圖
印埋慶祝某黨成立三位數週年先有feel
自行分辨曲直:ti ...
天大笑話 發表於 2021-7-23 00:31

紅色太刺激搶眼~唔係人人咁有自信拎得起.