300元淘寶入耳式BESY BUY

300元淘寶入耳式BESY BUY? 請問有咩推介? 會用CS4398既PMP去推

Jade Audio EA3
Fiio血統
確保真婁氏單元+14mm大動圈
算是多單元之外出類拔箤了

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# 孤寂使者

呢度一大堆CHIFI 介紹/開箱...做下功課先買啦

回覆 2# nhoj

CHING 好耐冇見你上水~

回覆  孤寂使者

回覆  nhoj

CHING 好耐冇見你上水~ ...
billgatesion 發表於 2021-8-10 18:06

幾年冇更新入耳式, 我諗緊不 如買手提耳擴來推會唔會更好定係換耳機

Jade Audio EA3
Fiio血統
確保真婁氏單元+14mm大動圈
算是多單元之外出類拔箤了

via HKEPC Reader for And ...
nhoj 發表於 2021-8-10 17:37

好多謝你呀

回覆  孤寂使者

回覆  nhoj

CHING 好耐冇見你上水~ ...
billgatesion 發表於 2021-8-10 18:06

哈哈
主要我玩得太理性,又唔鐘意有d人太亂up
得閒上黎up兩句算了

via HKEPC Reader for Android

TA1 ,最近嗱番出嚟,冇玩一排,夾完條線好似冇咗陣暗味,依家偏中高,bass剛好,除了配帶我麻麻外,冇乜投訴

回覆 4# 孤寂使者

如果BUDGET 係 3百人仔 , 咁我推SUPER ONE 啦~
有空去試下, 可順手配埋線..但OVER 左小小BUDGET lu.
SUPER ONE  jr  平小小但我未用過唔敢亂推~有其他ching 都話正 可順手試埋
再平d 百幾蚊 都有dq6 , gs10 都可以一戰..

回覆  孤寂使者

如果BUDGET 係 3百人仔 , 咁我推SUPER ONE 啦~
有空去試下, 可順手配埋線..但OVER  ...
billgatesion 發表於 2021-8-11 15:32

SUPER ONE在淘寶搵唔到呢

SUPER ONE在淘寶搵唔到呢
孤寂使者 發表於 2021-8-12 07:50

冇架, 瘦佬獨家