身痕想換機

而家用緊Kann Alpha,想換Hiby New R6,現場聽過R6又好似好少少,師兄們點睇?會唔會差左?

聲音質素差唔多睇你鍾意聽邊類歌
new r6某d歌高音好似控制唔到亂叫得個嘈
品牌做工ak贏,r6 volume果度好界手, 唔係想用android俾我唔會換

via HKEPC Reader for Android

New R6 特別在聲個背景幾黑同立體, 刺激感低啲
之前音響展有減價$4000 係幾抵 依家街舖有冇呢個價?

樓主有筆直買埋R6 再慢慢試真先放走無咁啱個部啊可以

我都係用kann alpha, 1個月前買左m11 plus, cayin n6 ti,  建議你去試埋呢兩部

純個人意見,唔想激死或者買大細睇彩數,大陸機就算把啦,真係升級不如睇就出果部sp2000t

純個人意見,唔想激死或者買大細睇彩數,大陸機就算把啦,真係升級不如睇就出果部sp2000t ...
摩囉星 發表於 2021-9-2 18:23

AK啲垃圾就算吧啦,買返黎又要搵個充電器配合佢,冇安全迴路又唔送充電器

AK啲垃圾就算吧啦,買返黎又要搵個充電器配合佢,冇安全迴路又唔送充電器

via HKEPC Reader for Android ...
ericho2016 發表於 2021-9-2 18:34

意思即係AK插住電會一直叉電到100%都唔識自動停止??? 咁咪好危險....

意思即係AK插住電會一直叉電到100%都唔識自動停止??? 咁咪好危險....
billgatesion 發表於 2021-9-2 19:34

係呀,好多AK友開始話充電到90%就要手動停係常識

回覆 8# ericho2016

咁得人驚...逃佬買果D DIY機仔都識自己停 LA...

via HKEPC Reader for Android ...
ericho2016 發表於 2021-9-2 18:34

唔緊要,是旦啦,道不同,我繼續玩我的垃圾AK,你玩你的大陸機吧