婁氏動鐵+10mm 鈦動圈+8鉸鍍銀線

1圈1鐵,但重點係原裝美國婁氏動鐵,仲有條8鉸鍍銀錢,唔駛2舊水?! 油左牌子有興趣再開估繼續

呢間D野都做得幾好
不過我唔係買呢個系列
跟果條線手工好都幾抵玩
不過太平均太平淡

呢間D野都做得幾好
不過我唔係買呢個系列
跟果條線手工好都幾抵玩
不過太平均太平淡 ...
yin1988 發表於 2021-9-9 13:19

係外國網站留意到呢牌子,對佢單動鐵果款評價幾高。呢隻一圈一鐵,隻原裝婁氏動鐵加條線成本都去左舊幾水,有d 心郁郁哈

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

幾吸引, 平價選擇!

link or hint pls

via HKEPC Reader for Android

回覆 3# miracle23

我有佢隻8鐵
講真手工唔似chifi
聲都係同價位入面都係好好嘅選擇

回覆 4# sorry

TK-200 我都有睇過
差唔多配置前排真係一次過出左好多
我自己入左dt-9
但睇到FIIO, trn 都出左
不過如果唔知聲情況下TJ-200一定最抵玩
起碼手工配件都俾足貨  
DT-9平D同埋粒圈都好(佢話用DLC膜)
但配件真係垃圾
我買果陣 連線,包裝乜都無
兩粒野用個膠袋裝住就寄過黎

audio 腥屎

audio 腥屎
countryboy 發表於 2021-9-9 14:48

專登油左個牌子,驚比人話賣廣告哈!師兄有冇玩過?呢隻d 配料唔錯

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆  sorry

TK-200 我都有睇過
差唔多配置前排真係一次過出左好多
我自己入左dt-9
但睇到FIIO, trn 都出 ...
yin1988 發表於 2021-9-9 14:32

Dt 9 如果粒鐵係原裝婁氏動鐵都抵玩,可惜官方相都冇影到個型號..但條線好似改左跟8絞銀銅線