[開箱] 耳機玩到盡:KZ EDX Pro ~~會玩爛人嘅耳機

不會陌生嘅包裝, 有點悶  

盒內佈置, 簡潔

原裝綫唔同咗喎, 晏D試下佢, 耳膠似乎可用

大大粒圈, 一個窿抖氣, 夠唔夠先

真身出場, 真係似大學士索尼?!會唔會巧合咋

呢刻手上諗到可用綫材:
拖肥糖
16絞銅銀綫(Super 2 原裝綫)
黑白綫
純銀升級綫 (Super 1 升級綫)

其他手上冇嘅綫材:
4絞銅合金
4絞銅石墨烯
4810 嘅 4仔
.
.
都估計夾得下

23/11
暫時覺得幾夾Edx pro 有佢哋(排名不分先後):

16 絞銅銀綫(Super 2 果條)
金銀銅粗綫 (忘記幾多絞)
拖肥糖         (兩絞3xx 芯果條)

今日到呢條 , Super one 純銀升級線

號外.... 平綫再夾下

似乎多絞線材對Edx pro 有加乘:
24 絞 銅鍍銀粉藍綫
8 絞 銅鍍銀黑綫

今次真係玩到盡, 黑金 配 紫色 夢幻配搭  
刺激型綫材, 人聲分析力提高, 位置更出, 夾起ibasso DC04 嘅廣闊音場, 互補不足, 當然, 紫色綫材, 好色之徒 又豈能錯過

7 天前 02:47
7 天前 14:07

Mod 版合照
昨天 22:39

新品合照
昨天 22:39

呢對嘢燒到玩貴嘢嘅師兄都有入手
佢值得獨立一個post

真令人迷惘.....

剛毒了一位玩開嘅朋友要替佢入對現貨返嚟, 表示好想試下kz d耳機, 我話呢對係㗎喇, 你可以係佢身上找出兩個問題嘅答案:

1. 什麼原因大家會玩kz ;
2. 為何有些人唔玩kz;

回覆 5# tskso

黑馬~ 係後巷入完對透綠,追多對全透欣賞下

師兄又出靚圖靚文

via HKEPC Reader for Android

又被毒入。音似zs10?

via HKEPC Reader for Android

高低伸延都有,但中頻好虛
50蚊來講係好,但又絕對未至於去到可以打乜打物咁誇

高低伸延都有,但中頻好虛
50蚊來講係好,但又絕對未至於去到可以打乜打物咁誇 ...
摩囉星 發表於 2021-11-15 03:10

輕鬆片抵 IE40 Pro
唔明點解大廠入門推介來來去去得呢隻....黎送死