試下學 DQ6 咁用針撩開塊 filter, 然後塞d棉花落去 ( 我就用左平頭塞果d耳棉剪一少塊塞落去 ), d人聲實在 ...
countryboy 發表於 2021-12-3 13:42

主要係感覺上集中中高,加上空間感比ast細咗一圈,空氣感各樣充份體現一分錢一分貨

修正返先

強烈建議大家用final e 黑色耳膠去試,night and day既分別,高中底各就各位

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

虛但又超額  
咁其實俾多幾十蚊,都係百幾果堆係咪有更好選擇  

via HKEPC Reader for Andro ...
funhk 發表於 2021-12-4 23:24

可能我個人口味問題,日本有人同fdx1 掃頻比較話一樣咁平坦

可能係我唔識欣賞啫

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

今晚試唔切添

有人開左來睇, 原來係用返XUN 做DD, 似乎係比較接近DQ6 同CSN 既upgrade.

雖然聲底未完全了解佢想點, 但 顏值 同 配戴 感, 個人覺得不俗

雖然聲底未完全了解佢想點, 但 顏值 同 配戴 感, 個人覺得不俗
tskso 發表於 2021-12-7 23:12

佩戴方面佢外型設計真係幾成熟

佩戴方面佢外型設計真係幾成熟  

teamhardcore 發表於 2021-12-8 08:50

係呀!昨晚差點呢個原因狗衝, 聽住 紫綫+dc04+edx pro(約四十粒鐘), 換ZEX pro AB 咗陣
狀況評估:仍然有待了解

係呀!昨晚差點呢個原因狗衝, 聽住 紫綫+dc04+edx pro(約四十粒鐘), 換ZEX pro AB 咗陣
狀況評估:仍然 ...
tskso 發表於 2021-12-8 09:02

等你報告

明顯要用強綫屈機下先會達標, 一屋強綫嘅你係唔怕入的, 聲底驚喜欠奉, 可以話三頻較平衡, 但又唔係鑑聽, 音質未發現到高係邊度, 不過, 整體唔係去到入唔到耳地步, 或者 用我上面將相作例子, 加D好味嘅嘢會好味一D 咁解, 買返嚟就要立即調味嘅嘢嚟, 今次個底味唔會靠煲就會起什麼大變化

等你報告
KOJI 發表於 2021-12-8 09:21

仍然建議去試下, 拎起手又feel 到有份量感, 唔係指重量, 我會再試多次, 或者帶 dc05(3.5) 去會一會佢