好似買股票咁,大成交個價唔升你話點解  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
teamhardcore 發表於 2021-12-8 18:47

應該同冇人係EPC 出開箱文有關

這耳機未算係好伏。

最伏都係az09 pro,雖然轉左芯片 有aptx,不過,出街都係太多干擾,優點同az09一樣係仍然好細。下次kz 出 pro/max....之類都要睇清楚 review 先。

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

換過條線係好D, 不過, 今日用dc05  3.5試

入左,冇用過原線原耳膠,一開始就換條白怪同azla sedxxxx short耳膠落去,聽來又三頻平均,好好聽喎,冇中低腳軟發虚
冇入zex,但有入cca nra,感覺呢隻比nra進步很多,真心入得過

換綫係玩得落, 今晚見貨所剩不多, 所以等下下水

回覆 93# tskso

我都入左
去到老闆娘叫我試左demo先原線係...算啦
之後換左自己條線試又唔錯喎
仲有顏值就買左條玫瑰金

入左,冇用過原線原耳膠,一開始就換條白怪同azla sedxxxx short耳膠落去,聽來又三頻平均,好好聽喎,冇中 ...
摩囉星 發表於 2021-12-9 01:36

今時今日剩係咁係唔夠,我老友用ve 鳳凰同佢比,所以肯定係一耳掉得

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

我自己覺得佢打唔底westone b30, 百幾蚊嘅kz 基本要打底千元價位大廠先敢推比人

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

我自己覺得佢打唔底westone b30, 百幾蚊嘅kz 基本要打底千元價位大廠先敢推比人

via HKEPC IR Pr ...
teamhardcore 發表於 2021-12-9 11:21

不能一概而論, 唔同人有唔同需要, 況且變數多, 配搭亦都多, 用價格去釐定, 可以係參考, 但唔係唯一參考

via HKEPC IR Pr ...
teamhardcore 發表於 2021-12-9 11:21

百幾蚊玩具,聽得入耳,唔駛直接丢掉,已經還得神落
可以玩下線玩下膠,發揮玩具既本色,算係一件好玩既玩具