回覆 80# tskso
巷仔有得試?

之前入手zex 因為覺得聲音有驚喜,所以見pro出就10分期待
點不知入手Pro之後,之前版本嘅驚喜完全冇晒,把聲都唔同晒,變得平平無奇

之前入手zex 因為覺得聲音有驚喜,所以見pro出就10分期待
點不知入手Pro之後,之前版本嘅驚喜完全冇晒,把 ...
chihangs 發表於 2021-12-8 02:49

好在無衝,如果 Pro 版調音似 DQ6,咁我都係㨂番 ZEX ,同埋唔鍾意間廠咁樣當 ZEX 用家係 condom

回覆 82# chihangs

個drive 既config 根本就係CSN Pro 唔係ZEX Pro, 估唔到連ZEX 同NRA 兩對圈都無用到

回覆  tskso
巷仔有得試?
KOJI 發表於 2021-12-8 09:39

冇錯

點不知入手Pro之後,之前版本嘅驚喜完全冇晒,把 ...
chihangs 發表於 2021-12-8 10:49

就咁諗, katana 同 白怪 或許有驚喜, 前者會較刺激, 仍有可能入手, 因今次耳機殼造得實在太好, 唔悶

好在無衝,如果 Pro 版調音似 DQ6,咁我都係㨂番 ZEX ,同埋唔鍾意間廠咁樣當 ZEX 用家係 condom :titter ...
countryboy 發表於 2021-12-8 11:33

上次係中低, 今次係中高, 面唔同, 咁多不同, 不明解為何視作同系之作?唯一近似, 耳機透明殼部分, 唔通Zex 系列, 乾坤就係呢度
幾時出耳機時會照顧上次用家㗎 相信廠希望你忘記它, 同 繼承上次嘅信任買多隻, 蝦! 當年買咗ZS10, 大家知有幾奶... , 後尾出隻ZS10 pro, 我理都冇理佢 同 吹佢嘅大家, 依家偶然仲聽到佢名, 都係D飛機友攞嚟追擊下新品推出, 成日叫乜乜同乜乜如何比果D呢就是

上次係中低, 今次係中高, 面唔同, 咁多不同, 不明解為何視作同系之作?唯一近似, 耳機透明殼部分, 唔通Ze ...
tskso 發表於 2021-12-8 05:50

兩個月唔夠就彈隻 Pro 版出黎,仲要首賣平過通常版,應該會攪到人神共憤,以後唔會再有咁多人九衝佢d新耳機,個個睇定d先出手

兩個月唔夠就彈隻 Pro 版出黎,仲要首賣平過通常版,應該會攪到人神共憤,以後唔會再有咁多人九衝佢d新耳 ...
countryboy 發表於 2021-12-8 14:17

了解這心情, 不嬲都應「先試後買」, 平少少就係想你「買」, 即係重點就係「買」, 只怕你唔買, 早D入又唔會靚聲D, 不過可以早「煲」的確D 係真嘅  所以我哋玩呢D成日被人「吉」, 一屋都係不如玩大牌, 佢哋不是無道理, 只係並非啱晒, 同仲有陣時有「水人之嫌」, 大家比我資深, 如何聰明D 無理由唔知, 好似睇完呢個post , 狗衝師兄不繼其數, 但分享寥寥可數, 究竟係 「耳機唔得」 定 「唔分享得 」呢?

耳機玩到盡, Zex pro 買嚟影相 同 送禮 肯定得嘅 , 可放心入, 感覺現貨呢隻「乜乜金」顏值會有gimmick過「黑蚊蚊」, 至於聲底方面, 平平無奇 不代表衰聲, 呢度大把人識拆祠堂、改大房, 同影相一樣, 個個都話識「執相」, 又有誰知係「救相」佔多呢!親身睇、親身試 , 狗乜鬼衝, 試完咪用自己方式買攞

了解這心情, 不嬲都應「先試後買」, 平少少就係想你「買」, 即係重點就係「買」, 只怕你唔買, 早D入又唔 ...
tskso 發表於 2021-12-8 14:51

好似買股票咁,大成交個價唔升你話點解

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)