請問一下pci-e 16

點解行左 @1 ??行06得5000分...??咩c

咩CPU ?

Q9300 !!行pci-e 同u有關係??

行幾多解像度
有冇AA 詳細少少唔該

咩都無set過...行3DMark06_v110
我想知點解pci-e x16 行左@ x1
甘未行緊pci-e x1= =
唔該幫幫點樣set行x16...qq

原帖由 Wing718 於 2009-3-20 05:43 發表

可能係接觸不良

試下重新插過張display

原帖由 Wing718 於 2009-3-20 05:43 發表

RESET DEFAULT BIOS試下
如果有幾條PCI X16 SLOT 其他幾條有冇插SHADOW CARD
亦有可能係硬件歉容性問題
你試下將你呢張卡插係第2部機度看一下是否X16運行,如果都係X1就直接送代理維修

reset bios 駛唔駛羅mb粒電出來...??
試左3張都好似係x1...可能之前無留意到行左x1
第1張gal 9600gt果時無事...06 有10000分

原帖由 Wing718 於 2009-3-20 06:30 發表
reset bios 駛唔駛羅mb粒電出來...??
試左3張都好似係x1...可能之前無留意到行左x1
第1張gal 9600gt果時無事...06 有10000分

介唔介意講下塊板係咩

有無超頻?,係咪無LOCK PCI-E?